Ελέφαντες φασόλια


   Οι ελέφαντες διακρίνονται για την ασύγκριτη νοστιμιά τους, το μεγάλο μέγεθος τους, ( 53 - 55 καρποί / 100 gr ) το λευκό χρώμα τους, το νεφροειδές σχήμα τους και την εξαιρετική ποιότητα τους. Η  βραστερότητα τους και η πολύ καλή εμφάνιση τους οφείλονται στην εδαφολογική σύσταση και στο μικροκλίμα της περιοχής .

  Είναι ιδιαίτερα θρεπτικό προϊόν δίνοντας την απαιτούμενη ενέργεια στον ανθρώπινο οργανισμό χωρίς να τον επιβαρύνει με χοληστερόλη και λίπη.

   Οι ελέφαντες περιέχουν : Ενέργεια 356 kcal/100 gr, Υδατάνθρακες 59,52gr, Φυτικές ίνες 11%, Πρωτεϊνες 23,8gr, Λίπη συνολικά 2,60gr. Οι ελέφαντες είναι πλούσιοι σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία, έχουν πολύ χαμηλές θερμίδες 80 -100 έχουν πολύ καλή πηγή σιδήρου 4 mlg /100gr και περιέχουν φυλλικό οξύ ( βιταμίνη Β9 ), μία ουσία με αντικαρκινική δράση.

  Προτιμώνται από τους καταναλωτές στην χώρα μας διότι βράζουν γρηγορότερα και η χαμηλή περιεκτικότητα τους σε φαινόλες προσδίδει ιδαίτερη γεύση στο φαγητό. Mαγειρεύονται στον φούρνο αλλά και στην κατσαρόλα.

   Οι ελέφαντες στην Ελλάδα ευδοκιμούν και παράγονται μόνο στην περιοχή μας , λόγω των ιδιαίτερων εδαφολογικών και κλιματολογικών.

  Σε κάθε συσκευασία μας αναγράφεται η ημερομηνία λήξης και ο κωδικός του αγροκτήματος μας όπου καλλιεργήθηκαν τα φασόλια μας.

   Με αυτόν τον τρόπο ο καταναλωτής είναι βέβαιος 100% οτι προμηθεύεται φασόλια απο το Αγρόκτημα μας.

                                            Γνήσιο  Ελληνικό  παραδοσιακό  προϊόν

                                                               

 
back-to-top
address-icon Λευκώνας Πρεσπών Φλώρινας Τ.Κ. 53077
orders-icon παραγγελίες: 697 81.82.300
phine-icon 2310 922722
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης